ElérhetőségMűköröm - Műszempilla szalon bejelentkezés: 06-20-471-2658, 06-1-8909-444

Az aktuális árlistát megtalálod itt!Darabos Évi - Körömszalon
Budapest VI. kerület, Jókai utca 7. (postacím: Teréz krt 32).

Megközelítés:

A 3-as (kék) metró és a 4-es, 6-os villamos Nyugati tér megállójától 5 perc sétára, az 1-es (Kis Földalatti) metró Oktogon megállójától 2 perc sétára,
a 70-es és 78-as troli megállójától 2 perc séta


View Larger Map

Kedves Vendégeink!

Természetesen mindenkinek közbejöhet valamilyen váratlan esemény, ami miatt nem tud eljönni az előre megbeszélt időpontra, de kérünk, hogy tisztelj meg minket azzal, hogyha ilyen előfordul, akkor az elérhetőségek valamelyikén egy telefonnal vagy sms-el értesítesz minket erről, hogy a megüresedett időpontot esetleg fel tudjuk ajánlani valaki más számára.

Éppen ezért időpontot előre lefoglalni számodra az alábbi feltételekkel tudunk:

- Az előre egyeztetett időpontokat a tervezett szolgáltatás időtartamának függvényében adjuk. Amennyiben a megbeszélt időpontra késve érkezel, úgy nem biztos, hogy a tervezett szolgáltatást tudjuk nyújtani, a megmaradt idő függvényében tudunk kezelést ajánlani.

- Amennyiben az előre egyezetett időpontot nem mondod le és ezért üresen marad, a következő alkalommal a lemondott kezelés árát is kénytelenek vagyunk felszámolni.

- Amennyiben az előre egyeztetett időpontot a kezelést megelőző 24 órán belül mondod le és az időpontot minden igyekezetünk ellenére nem sikerül betöltenünk és ezért üresen marad, a következő alkalommal a lemondott kezelés árát is kénytelenek vagyunk felszámolni.

Bizonyos esetekben az időpont lefoglalásához foglalót kérünk, amely ha a kezelést megelőző legkésőbb 24 órával kerül lemondásra, úgy nem jár vissza, de következő időpontra felhasználható.
Amennyiben azonban nem kerül lemondásra vagy a kezelést megelőző 24 órán belül kerül lemondásra, úgy a foglaló nem jár vissza és következő időpontra sem használható fel, a következő alkalommal az eredeti kezelés árát is kénytelenek vagyunk felszámolni.

Amennyiben számodra ezek a feltételek nem elfogadhatóak, amennyiben éppen van üres helyünk, szívesen fogadunk, de előre időpontot adni sajnos nem tudni adni.

Köszönjük a megértéseteket!